Menu
Accountantskantoor - Van Den Bossche & Partners
Starters – Starten met een onderneming

Als u plannen heeft om een eigen bedrijf te starten, moet u zich goed voorbereiden met moet u zich informeren over het marktsegment dat u wil aansnijden. Een belangrijk onderdeel hierbij is het opstellen van een ondernemingsplan. Accountantskantoor Van den Bossche,  begeleidt u bij het invullen van het ondernemingsplan en adviseert u over het financieel gedeelte.

Voor de startersgids klik hier: startersgids

Het startersvademecum vindt u hier.

U kunt ook de gids voor de werkgever hier bekijken.

Indien u beslist om u te laten begeleiden voor het invullen van het financieel gedeelte van het ondernemingsplan, hanteren we daarvoor een speciaal ‘starterstarief’.

Bekijk ook even deze nuttige links!

Wat houdt de startersbegeleiding in?

Accountantskantoor Van den Bossche heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van startende ondernemers. Ook voor u kunnen we een meerwaarde betekenen. Wij helpen en adviseren u bij het opstellen van uw ondernemingsplan en de financieringsaanvraag we helpen u bij het overleg met de financiële instellingen.

Het aantal subsidieregelingen van de overheid is enorm. Accountantskantoor Van den Bossche kan samen met u de subsidiemogelijkheden voor uw bedrijf onderzoeken.

Door uw administratie op een juiste wijze te voeren en eventueel te automatiseren, krijgt u als ondernemer meer informatie. Deze informatie kunt u gebruiken bij het voeren van uw beleid. Accountantskantoor Van den Bossche kan u helpen bij opzetten van uw geautomatiseerde administratie en de implementatie daarvan. Het kantoor is zo uitgebouwd dat elke medewerker een goede gesprekspartner voor uw onderneming kan zijn.

Werken met personeel is een zeer complexe zaak. Van de zoektocht en de aanwerving tot het begeleiden van ontslagtrajecten vereist elk component deskundig opgeleide mensen. Omdat de sociale wetgeving in zijn geheel te complex is, werken we samen met erkende sociale secretariaten, die u dan verder zullen begeleiden.

Hebt u vragen die verband houden met de opstart van uw nieuwe zaak, Bel of mail ons gerust of contacteer ons via de contactpagina.  Tot snel!