Menu
Accountantskantoor - Van Den Bossche & Partners

Wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons kantoor richt zich op vooral op regionale kleine- en middelgrote bedrijven.  Wij zijn actief in quasi alle branches.  houden ons bezig met vrijwel alle branches. Wij verrichten in hoofdzaak de volgende werkzaamheden:

Ons Team

Door studie en opleiding zijn onze accountants, fiscalisten en adviseurs altijd op de hoogte van de recentste en de meest actuele ontwikkelingen in hun vakgebied. Moeiteloos weten zij de weg in het immer groeiende woud van regels en wetten. De medewerkers van Accountantskantoor Van den Bossche zijn dan ook bij uitstek het perfecte klankbord voor u als ondernemer, bij alle kleine en grote beslissingen. Elke medewerker zorgt ervoor (door middel van bijscholing) dat hij/zij de wetgeving beheerst. Elke ondernemer krijgt een vaste contactpersoon (dossierbeheerder) die uw onderneming door en door kent, zodat wij een op maat gemaakt advies kunnen geven.

Belastingen

Het vervelende aan ondernemen is, dat zowel de kleine als de grote ondernemingen belastingen moeten betalen, en dan ook nog het liefst op tijd. Wij verzorgen de aangiftes van de diverse soorten belastingen. Elke soort belasting heeft zijn specifieke karakter met eigen reglementeringen, uitzonderingen, wijzigingen en alle (on)mogelijkheden die de wetten bieden. Het is voor de ondernemer onbegonnen werk om al deze reglementeringen te kennen, laat staan ze toe te passen. Accountantskantoor Van den Bossche is hierbij de ideale partner om uw fiscale verplichtingen na te komen en helpt u om zo weinig mogelijk belastingen te betalen.

Loonadministratie

Voor de loonadministratie werken wij samen met erkende sociale secretariaten.

Zij zorgen voor onder meer :

  • Berekening van  de lonen
  • Afleveren van sociale documenten
  • Afhandelen van de briefwisseling
  • Beschikken over een studiedienst
  • voor de oprichting van vennootschappen werken wij samen met andere vrije beroepers zoals Notarissen, Bedrijfsrevisoren en gespecialiseerde Advocatenkantoren.

 

Voordelen:

  • Zekerheid
  • Optimale dienstverlening
  • Continuïteit